Tegels


Tegels

Volledige Omschrijving


Als de meeste mensen aan tegels denken, dan denken ze aan stoeptegels of straattegels. Dit komt doordat het een lange tijd alleen buiten werd gebruikt. Tegenwoordig alhoewel worden de tegels ook binnen het huis gebruikt.

tegelsBinnen het huis worden vloertegels gebruikt voor de vloeren. Vaak word het in de keuken en de woonkamer gebruikt. Het wordt ook wel vaak in de gangen gebruikt dat aansluiten op de woonkamer of de keuken. Het wordt ook soms in de slaapkamers gebruikt. In de slaapkamer wordt het niet zo vaak gebruikt omdat vloertegels niet bepaald goedkoop zijn. In het hele huis vloertegels gebruiken kan nogal duur uitpakken. Vloertegels worden in de wintermaanden ook koud en hierdoor is het ook niet zo geschikt voor de slaapkamers. Je kunt natuurlijk wel verwarming onder de vloertegels aanleggen, waardoor het wel lekker warm word.

Tegels worden in het huis ook wel als wandtegels gebruikt. Wandtegels worden vaak in de keuken en badkamer gebruikt. Water glijdt gewoon af van tegels en daarom is het heel goed geschikt voor in de badkamer. Door gebruik van tegels raken de muren niet beschadigd. In de keuken is het ook handig omdat het makkelijke te reinigen is. Muren in de keuken trekken vet aan en worden snel vies. Het schoonmaken van geverfde of behangen muren is dan moeilijk, maar het schoonmaken van tegels is heel makkelijk.Categorie